Privacyverklaring

Inleiding

Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Wij doen dan ook niets geks met jouw gegevens en zullen deze zeker niet verkopen. De verwerking van de gegevens gebeurt in overeenstemming met de eisen uit de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG/GPDR).

In deze privacyverklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

Versie 4 – Deze pagina is voor het laatst aangepast op 31 oktober 2018.

1. Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen

Je leest op dit moment de privacyverklaring van Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen. Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen is een organisatie dat zich richt op visuele communicatie. Denk hierbij aan het maken van foto’s en visuals, getekende animaties en andere het ontwikkelen van visuele uitingen plus het geven van workshops en het geven van advies..

Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring.

Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen,neem dan gerust contact op!

info@yvonnedehont.nl | +31 6 54 32 81 20|

Bordeslaan 204 | 5223 MT | ‘s-Hertogenbosch

Btw. Nr. NL148156873B01 | KVK Nr. 60476028

Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen is een eenmanszaak, welke wordt gedreven door Yvonne de Hont.

2. Doel gegevens

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen. Deze worden hieronder toegelicht.
Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij mogelijk verwerken, afhankelijk van de product of dienst die je afneemt of gebruikt:

  • Voor- en achternaam
  • Adres
  • Woonplaats
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bedrijfsnaam
  • Bedrijfsadresgegevens
  • IP-adres
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Browser-fingerprint
  • BTW-nummer
  • Foto’s
  • Contactgeschiedenis
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een aanmelding op onze website, in correspondentie en telefonisch

2.1 Gebruik van onze diensten
Wanneer jij je aanmeldt voor een van onze diensten vragen wij jou om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen en/of die van een derde partij (hostingserver). Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

2.2. Het versturen van nieuwsbrieven
Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen stuurt via e-mail nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling. Je voornaam, achternaam en e-mailadres worden verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen. Daarnaast kan je mondeling of tekstueel gevraagd worden om je aan te melden, bijvoorbeeld tijdens workshops.

2.3 Contact opnemen
Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals je naam, bedrijfsnaam, e-mailadres, telefoonnummer en projectomschrijving.

2.4. Analytics
De website van Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt. Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om jou in contact te brengen met potentiële relaties en/of opdrachtnemers.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Wij kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden.
De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Wij maken tevens gebruik van wordpress.com stats en gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoeveel views posts op de site hebben. De informatie die wordpress.com verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Wij kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden.

2.5 Cookies
Wat is een cookie? Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

2.6 Social Media Buttons
Op de website en in mails staan een aantal social media buttons, zodat je informatie kunt delen met anderen. De verschillende social media kanalen gebruiken code, waarmee ze via de site cookies plaatsen. Deze social media kanalen verzamelen informatie die ze door middel van de cookies kunnen verkrijgen. De meeste social media kanalen zullen zich houden aan de Safe Harbor principes.
Van de volgende social media kanalen gebruiken wij de buttons: Facebook, Twitter, Google+, Linkedin, Pinterest. Lees de privacy verklaringen van de respectievelijke social media kanalen om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.

2.7 Werving (marketing)
Om met iedereen contact te onderhouden verwerken wij ook van hen contactdetails en interessegebieden over onze producten, zoals live trainingen op onze locatie, en (gratis) diensten, zoals een webinar. Voor campagnes voor (gratis) diensten en producten van Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen verwerken we ook persoonsgegevens. Bijvoorbeeld IP-adres, cookie ID, social ID en/of surfgedrag. Dit doen we om op de juiste plekken de meest relevante advertentie te kunnen laten zien.
Daarnaast maken wij voorYvonne de Hont Fotografie en Tekenen gebruik van ‘aangepaste doelgroepen via Facebook. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ‘aangepaste doelgroepen’ op basis van het gedrag op onze website of op basis van een e-mailadres. E-mailadressen worden aangeleverd en geanonimiseerd voor het aanmaken van doelgroepen die we met onze advertenties via Facebook willen benaderen. We ontvangen hierover vervolgens rapportages met geanonimiseerde gegevens. Op deze platforms kunnen (gepersonaliseerde) advertenties worden getoond. Wij geven hiervoor geen persoonsgegevens door aan derde partijen, tenzij je daar ondubbelzinnige toestemming voor hebt gegeven. Als je niet wil dat via deze platforms advertenties worden getoond dan kun je dat bij ons aangeven via bovenstaande contactgegevens. Ook kun je je hiervoor bij deze platforms afmelden. Hoe je dit doet lees je op de volgende pagina: Facebook .
Let op: het kan zo zijn dat je daarna nog steeds advertenties vanYvonne de Hont Fotografie en Tekenen te zien krijgt. In deze gevallen val je in een algemene doelgroep waar wij onze advertentie op richten.

3. Ontvanger
De gegevens die Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

3.1 Mailchimp
De nieuwsbrieven worden verzonden met Mailchimp. Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt jouw e-mailadres en voornaam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Mailchimp.

3.2. Clickbizz Internet Solutions
De e-mail van Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen wordt gehost bij Clickbizz Internet Solutions. Als jij contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Clickbizz Internet Solutions.

De website en back-ups van de website worden ook gehost bij Clickbizz Internet Solutions. Gegevens die jij achterlaat op de website van Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen zijn op de servers van Clickbizz Internet Solutions opgeslagen.

4. Opslagperiode
Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

4.1. Het versturen van nieuwsbrieven
Jouw e-mailadres en voornaam worden opgeslagen in Mailchimp. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar news@yvonnedehont.nl.

4.2. Contact opnemen
Op het moment dat je gebruikt maakt van een van onze diensten of contact opneemt met Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres en telefoonnummer, opgeslagen op de mailserver en in beveiligde gegevensbestanden (bijvoorbeeld benodigd voor facturatie). De opslag van de mails en beveiligde gegevensbestanden is voor onbepaalde tijd.

4.2. Analytics
De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

5. Beveiliging
Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke versies bewaard, tenzij op papier opgegeven informatie. Je gegevens worden met name beheerd in de eerder genoemde systemen en software.

De persoonsgegevens die door Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie. Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces. De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.  

6. Recht op inzage

6.1 Recht op inzage Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

6.2 Recht op rectificatie
Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen. Je gegevens omtrent de nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde url onderaan elke mail.

6.3. Recht op overdracht
Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.

6.4 Recht op wissen van gegevens
Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

6.5. Recht op het indienen van een klacht
Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat. Dit kan via deze link.

6.6 Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)

Wil jij niet dat Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens. Het gebruik maken van deze rechten kan via inf0@yvonnedehont.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id-bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

7. Plichten
Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen de betreffende dienst niet aanbieden.

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.

Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

info@yvonnedehont.nl | +31 6 54 32 81 20|

Bordeslaan 204 | 5223 MT | ‘s-Hertogenbosch

Btw. Nr. NL148156873B01 | KVK Nr. 60476028

Je kunt de Privacyverklaring hier downloaden, indien gewenst.

Inline
Inline