Portfolio Tekenen

Naast fotograaf ben ik ook tekenaar en kun je bij mij terecht voor illustraties, live visueel notuleren, praatplaten en andere visuals.

Het werk dat ik ik teken is zeer veelzijdig. Zo teken ik illustraties, logo’s, iconen en symbolen voor o.a. websites. Ben ik in te huren om live een visueel verslag van een vergadering of andere bijeenkomst te tekenen. Teken ik de ene keer een visual van een customer journey of een business update en de andere keer word ik ingehuurd om de ideeën die tijdens een marktonderzoek worden genoemd te tekenen. Ik teken zowel digitaal als analoog (gewoon met tekenpennen en stiften op papier).

In overleg met de opdrachtgever bekijken we of digitaal dan wel analoog tekenen wenselijk is. En ook de stijl van tekenen wordt afgestemd, zoals bijvoorbeeld de gedetailleerdheid van de tekeningen en kleurgebruik.

Daarnaast geef ik workshops en in-company trainingen, voor iedereen die graag wilt leren visueel te communiceren door middel van tekenen. Zoals de open workshop Iedereen kan visueel notuleren.

Het werk dat ik maak als visueel notulist, tijdens vergaderingen, lezingen en bijvoorbeeld marktonderzoeken van klanten, is meestal vertrouwelijk en kan ik hier dus helaas niet in zijn geheel laten zien. Daarom laat ik in sommige gevallen delen van werk zien, zodat je toch een indruk krijgt van mijn werk als tekenaar. En er is gelukkig nog genoeg ander werk om te laten zien. Onder andere uit mijn eigen Visueel Woordenboek.

NB: Klik op een afbeelding en je kunt alle tekeningen vergroot bekijken.