Contact

Contact met Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen

logo Yvonne de Hont

Met uitzondering van de open workshops en de shop staan er geen tarieven op mijn website. Voor een vrijblijvende offerte voor fotografie, tekenen en/of een in-company training kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Heb je andere vragen of opmerkingen, ook dan hoor ik graag van je!

Voor algemene vragen en offerte kun je mailen kan naar info[at]yvonnedehont[dot]nl of via onderstaand formulier. Of bel mij op 06-54328120.

Overige bedrijfsgegevens
Bedrijfsnaam: Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen
Naam: Yvonne de Hont
KVK-nummer: 60476028
BTW-nummer: NL148156873B01
IBAN: NL12INGB0006445260
Adres: Bordeslaan 204, 5223 MT ‘s-Hertogenbosch

Ik ben ook op de diverse social media kanalen te vinden én te volgen. Klik daarvoor op de hieronder vermelden social icons.

Contactformulier

Naam (verplicht)

Bedrijf

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht

DuPho-logo-met-tagline-zwartYvonne de Hont Fotografie en Tekenen is lid van de beroepsorganisatie voor professionele fotografen, Dutch Photographers (DuPho, voorheen Fotografenfederatie).

Op alle rechtsbetrekkingen van Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing. Aanvullend op de Algemene Voorwaarden van DuPho gelden de Aanvullende Voorwaarden van Yvonne de Hont Fotografie en Tekenen, met de opmerking dat daar waar de aanvullende voorwaarden en de algemene voorwaarden elkaar tegenspreken,  geldt dat de aanvullende voorwaarden leidend zijn. Toepasselijkheid van de Algemene Voorwaarden van de wederpartij wordt hierbij uitdrukkelijk van de hand gewezen.

Inline
Inline